Okulumuz Hakkında

Boyuncuk İlkokulu
Boyuncuk Köyü Güçlükonak/ŞIRNAK
05433866967
05433866967
https://boyuncukilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Araştıran, soran, sorgulayan, eleştiri yeteneğine sahip olan, karşı çıkan, koşulsuz kabulü reddeden, düşüncelerini açıklamaktan korkmayan ve farklı düşüncelere saygı duyan, kendisini yenileyen ve geliştiren, yeniliklere açık olan, çağın gerektirdiği teknolojik olanaklardan yararlanmasını bilen, başarının sadece test çözmeden ibaret olmadığının farkında olan, paylaşma duygusunu geliştirmiş, şiddete ve kötü alışkanlıklara karşı çıkan, sporun zeka ve ahlaki kazanımların mimarı olduğunu bilen bireyler yetiştirilmesini sağlamaktır.

MİSYON

Millî Eğitim Temel Yasası’nda belirtilen temel ilkelere bağlı kalınarak; çevre olanaklarından yararlanıp, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini de göz önüne alarak, bunların en etkin ve verimli bir şekilde kullanılıp geliştirilmesi. Eğitimin niteliğinin artırılması, sosyal ve kültürel becerilerin geliştirilmesi. Eğitim ortamını nesnel ögesi olan fiziksel koşulların düzeltilmesidir.

BAŞARILAR

2012-2013 Eğitim Öğretim yılında Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ve TÜBİTAK işbirliği ile gerçekleştirilen, ´Bu Benim Eserim´ proje yarışmasında Boyuncuk Ortaokulu öğrencileri Ahmet Özdemir ve Asya Erkol, Kimya alanında "Kara lahana ve Kömürden Mürekkep Yapımı" projesi ile Türkiye birincisi oldu.
Öğretmen :4
Öğrenci :96
Derslik :10
Kütüphane Kitap Sayısı :1200
Öğretim Şekli :Normal

Öğretim Şekli

Normal

Ders Başlama ve Bitiş

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Kalorifer

Servis Bilgisi

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Boyuncuk Köyü ilçe merkezine 5 km İl merkezine 78 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Boyuncuk Köyü 150 haneli bir köydür. Köyde Zübeyde Hanım Anaokulu da bulunmaktadır.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları